2020-02-20

Over coach Nick

In juni 2019 ben ik op kennismakingsgesprek geweest. Ik was al enthousiast en dit werd tijdens het gesprek versterkt. Ik kon vrij direct starten met een coachingtraject. Het is geweldig om jongeren net dat ene zetje te geven. Het is heel goed van een jongere om niet te denken dit fix ik zelf wel even, maar juist een “hulplijn” in te schakelen.

De jeugd die in deze tijd opgroeit is heel wat anders dan de jaren dat ik alles aan het ontdekken was. De mobieltjes, sociale media en alle andere gadgets zorgen ervoor dat je continu "aan" staat. Het leven zou door de ontwikkelingen juist makkelijker moeten worden, maar het lijkt bijna moeilijker. Met het doorbreken van vaste patronen komen we vaak wat verder. Maar dat blijkt niet eenvoudig.

Ik ben half Moluks en een geboren en getogen Apeldoorner. Mijn hele jeugd heb ik gevoetbald; nu ben ik een fanatiek hardloper. Qua opleiding heb ik de middelbare detailhandelschool afgerond. Na 4 jaar werken ben ik gestart met een HBO-accountancy studie. Tijdens mijn opleiding heb ik veel landen ontdekt met de backpack. Ik woon samen en we hebben twee kinderen. Reizen doen we nog steeds graag, nu met een camperbusje.

Kernwoorden die mij beschrijven zijn: enthousiast, positief, behulpzaam, vriendelijk en oordeelvrij. Het leven is een groot experiment, pak alleen wel zelf de regie!

Coach Nick