2018-03-20

Over coach Silvia

Zelf ben ik een jaar gecoacht door Silvia. Haar heb ik als een vriendelijke vrouw ervaren, die het geen probleem vond om me te confronteren met mijn eigen oogkleppen. Lastige situaties zoals een gesprek, onenigheid, confrontatie of werk waar ik tegenop zie. Silvia heeft me in laten zien dat ik de aandacht verleg door veel te praten of afleiding te zoeken. Zo maak ik de ander lekker moe met zijweggetjes, waardoor diegene de confrontatie opgeeft en ik er tijdelijk mee weg kom. Ik deed hiermee niet alleen anderen, maar ook mezelf tekort.
Inmiddels heb ik, een jaar later, geleerd om te luisteren naar mezelf, mijn gevoel en om mijn verantwoordelijkheid te nemen als dat nodig is (ook bij werk wat gemaakt moet worden), in plaats van weg te duiken. Dankzij Silvia begrijp ik ook beter waar mijn gedrag überhaupt vandaan komt.

Ik wens jou een net zo mooie en leerzame ervaring toe, als ik zelf had. Daarom hoop ik dat je Hfftig de kans wil geven om je te helpen of te ondersteunen bij het ontwikkelen van jezelf, op welk vlak dat ook nodig is (praktisch met school bijvoorbeeld of op een andere manier). Daarbij wens ik je alvast veel leerzame momenten, plezier en succes toe! Warme groet, Nicole.