2019-01-17

Over coach Michael

Een aantal jaren geleden kwam mijn zoon thuis met een flyer over mogelijke coaching die hij kon krijgen bij Hfftig. Ik had er nog nooit van gehoord, bekeek het eens en dacht: Als je coaching kunt kiezen…dan kun je wellicht ook coach worden! En aldus geschiedde: Ik zocht de site op en was gelijk enorm enthousiast. Jongeren, het begeleiden en coachen van deze mooie groep mensen heeft altijd mijn hart gehad: Jongeren zijn eerlijk, puur, recht door zee, doen nog niet zo aan de politiek correcte antwoorden en .. worden vaak enorm onderschat.

Vanaf eind 2012 coach ik jongeren bij Hfftig en wat ik gemerkt heb, is dat ze vaak enorm behoefte hebben aan een luisterend oor, iemand die ze serieus neemt, even wat tijd voor ze neemt (een uur per week kan het verschil maken!!).

Dat er een club van vrijwilligers bestaat die tijd wil stoppen in deze jongeren vind ik mooi maar minstens zo mooi zijn de jongeren die het lef hebben om te zeggen: Ik heb hulp nodig, ik red het gewoon even niet op dit moment!

Naast dit vrijwilligerswerk verdien in mijn brood bij de belastingdienst in de ICT aldaar, geef ik bijlessen in wiskunde, natuurkunde en scheikunde, ben ik vader van 2 zoons en ben ik actief met jongeren in de kerk.

Michael Hekker 42957